Palvelut

Kuvaus kanssani


Kuvaus sovitaan miljööseen tai studiolle, toiveidenne mukaan.

Kuvaan kauniilla luonnonvalostudiolla Helsingin Suutarilassa, osoitteessa Loisteputki 4.


Kuvien toimitusaika on 2-3 viikkoa. Kuvat valitaan salasanalla suojatusta nettigalleriasta ja valitut kuvat toimitetaan kuvatiedostoina.


Kuvien säilytysvastuu siirtyy asiakkaalle kuukausi kuvien toimituksen jälkeen. Asiakkaalla on velvollisuus ladata kuvat talteen ennen tätä.


Asiakkaiden kuvien julkaisuun kysyn aina luvan erikseen.Vastasyntyneen kuvaus


Vastasyntynyt on ainutlaatuinen pieni ja täydellinen olento. Hetki vastasyntyneen kanssa on kauan odotettu ja niin nopeasti ohimenevä, siksi se kannattaa ikuistaa kuviin, joihin voi palata aina uudelleen ja uudelleen.


Kuvaus suositellaan varattavaksi jo odotusaikana, tarkka kuvauspäivä sovitaan vauvan synnyttyä. Vauva on tarkoitus kuvata 5-14 vrk kuluessa syntymän jälkeen. Tämä aika on vauvalle vielä totuttelua kohdun ulkopuoliseen elämään, eikä hän yleensä häiriinny kuvauksesta. Vauvan asento on usein vielä kohtuajalta tuttu kippurainen ja vastasyntyneelle tyypilliset piirteet ovat yhä näkyvillä.


Kuvauksen lomassa on aikaa syötellä ja rauhoitella vauvaa. Kuvauksen aikana jaan mielelläni osaamistani ja vinkkejä vauva-arjen alkuvaiheille, sekä synnytyksestä palautumiseen. Voidaan tarvittessa kuvauksen lomassa katsoa yhdessä imetystä, vauvan imuotetta tai vaikka vinkkejä vauvan masuvaivojen helpottamiseksi.


Minulla on 10 vuoden kokemus vastasyntyneiden kanssa työskentelystä ja voit luottavaisin mielin antaa vauvan käsittelyyni. Kuvauksessa edetään vauvantahtisesti ja kuvaan vastasyntyneen vain hänelle luontaisissa asennoissa ja olosuhteissa, osaan lukea vauvan hienovaraisia viestejä ja toimin niiden mukaisesti.


Kuinka valmistautua synnytykseen?
Osaanko minä synnyttää?
Miten se on mahdollista?

Odotusajan kuvaus + valmentautuminen synnytykseen


Tämä palvelu pitää sisällään odotusajan kuvaukset joko miljöössä tai studiolla, sekä rauhallisen keskustelu hetken synnytykseen valmentautuen kanssani.


Synnytysvalmennus teemat kartoitan jokaisen kanssa yksilöllisesti. Jos erityisiä toiveaiheita ei ole mielessä, nostan esiin synnytykseen ja sen vaiheisiin liittyviä teemoja jotka oman ammatillisen kokemuksen kautta olen kokenut tärkeiksi.


Synnytys nähdään nykyään melko fyysisenä suorituksena, kestoa mitataan ja vaiheita kellotetaan. Kokemuksia myös vertaillaan aivan kuin kyse olisi suorituksesta. Fyysistä suoritusta ei voi erottaa henkisestä matkasta jonka nainen käy läpi tullessaan äidiksi. Tällä sinun matkallasi toivoisin voivani olla mukana, vahvistamassa luottamustasi omaan kehoosi ja kykyysi synnyttää.


Valmennus sopii kaikille odottajille, voit olla ensimmäistä lasta odottava ja kaipaat lisää tietoa sekä käytännön vinkkejä loppuraskauteen ja synnytykseen. Jos tunnet lievää pelkoa synnytystä kohtaan tai jos aiempi synnytyksesi on jättänyt pelkoja tulevaa synnytystä kohtaan. Voimme myös valmennuksen aikana läpikäydä aiempaa synnytyskokemusta.


Tunnen pääkaupunkiseudun palveluverkoston hyvin ja osaan ohjata sinut eteenpäin jos näyttää että kohdallasi on kyse voimakkaammasta synnytyspelosta tai traumasta.


Keskustellessamme minua sitoo vaitiolovelvollisuus.